VÍCTOR FONT FA DE ‘TRUMP’ PER A TAPAR UN ALTRE ERROR

Va assegurar que si hi havia més de dos candidats era fent trampes

Els empleats del FC Barcelona ja saben com les gasta Víctor Font quan les coses no surten al seu gust. En la primera sessió de validació de signatures el seu equip va protagonitzar escenes d’histerisme i d’absolut menyspreu cap a les persones que procedien als diferents aspectes mecànics del procés d’entrades de les signatures.

Els nervis van aparèixer quan la resolució de la Junta Electoral li va negar les quatre peticions plantejades per la seva candidatura amb la intenció d’aplicar, per no dir canviar, les regles del joc prèviament consensuades pels experts i degudament regulades en un document redactat a l’efecte d’ordenar el procés de validació.

La seva reacció va ser despectiva i irrespectuosa, el mateix que el to emprat pel seu equip com si de sobte s’hagués destapat una conspiració en contra seva. Excessiu teatre, segons testimoniatges, per a escenificar una cerimònia de la confusió molt a l’estil ‘Trump’, és a dir consistent a llançar ombres, acusacions, dubtes i sospites sobre com validar les paperetes. Finalment, demanant i exigint condicions que a la força havien de ser denegades per a després acusar la Junta Electoral de col·laboracionista amb altres candidatures, especialment amb aquelles que com la de Toni Freixa s’ha colat de manera sòlida en la recta final. Una intromissió que no està disposat a acceptar ni a tolerar perquè aquest és el seu tarannà real tan poc democràtic. De fet, havia assegurat que no entraria un tercer candidat perquè així li ho deien els seus experts en demoscòpia, assessors estadístics i analistes, afegint que si no es complia aquest pronòstic aquest tercer convidat l’hauria aconseguit fent trampes.

Toni Freixa ja li ha suggerit que es retracti i demani perdó, al que Font ha respost amb una estratègia d’atac feroç per a elevar eixelebradament els sistemes de validació. També ha dit Freixa que, per part seva, poden telefonar d’un en un als 2.822 socis que li han donat el seu suport.

Una altra cosa ben diferent són les sospites generades per les dificultats d’Emili Rousaud, entre altres coses per la negativa de Benedito a lliurar les paperetes i les especulacions derivades. Avui es començarà a conèixer la legitimitat d’aquest quart candidat quan es validin les seves signatures.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides