SIGNANTS DE BENEDITO DEMANEN TRANSPARÈNCIA

Han posat a disposició de la Junta Electoral les seves dades per fer comprovacions

La possible revenda de signatures està des d’aquest matí focalitzat en el procés de validació que la Junta Electoral del FC Barcelona en el Auditori 1899 on es realitza sota l’atenta supervisió dels interventors de cadascuna de les quatre candidatures que han arribat a la final d’aquesta fase. També els equips del club, empleats hàbils en el maneig de dades i cal·lígrafs prestigiosos, s’han unit a aquesta operació que, està previst, finalitzi com a més tard aquest divendres amb la proclamació oficial dels candidats. 

Sota la lupa està el precandidat eliminat Agustí Benedito, qui ahir no es va presentar al club amb les seves signatures donant peu a moltes especulacions sobre el salt d’Emili Rousaud al llarg de les últimes hores del diumenge. Les informacions apuntaven, com ell mateix va reconèixer, al fet que avançat el cap de setmana estava a més de dues-centes signatures del mínim. El diumenge va assegurar que esperava un paquet de signatures i finalment després d’un llarg silenci va dir haver obtingut fins a un petit coixí per a passar el tall.

Per part seva, Agustí Benedito, que s’ha passat els últims anys demanant transparència en tots els àmbits del club, s’ha mostrat com veritablement és ocultant el que ha fet amb les seves signatures. En definitiva, s’ha convertit en un altre d’aquests personatges de l’entorn barcelonista sinuós, fosc i sota sospita d’haver emprat tot aquest temps electoral en benefici propi. Una situació que ja molts socis comencen a denunciar com a alarmant a la vista de tant de precandidat que acaba deixant un sentiment de preocupació per les males arts emprades en l’obtenció d’avals i per la publicitat encoberta afegida al fet de demanar al club la condició de precandidat, completament gratuïta.

Per aquest motiu, desenes de socis signants de Benedito s’han posat a la disposició de la Junta Electoral per a acarar les seves dades per si fos necessari discernir i comprovar que les seves paperetes han anat a per a una altra candidatura si fos el cas. En general, ha creat un fort mal  estar entre ells el fet de no rendir comptes davant el club com és preceptiu segons el mandat de la Junta Electoral de recollir vots amb l’única finalitat de participar activament en el procés de validació dels precandidats. Encara que no és obligatori lliurar-les si ha de ser un compromís ètic i de transparència amb els votants i amb el club.

(Visited 146 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari