PUIGDEMONT HA DEMANAT SIGNATURES PER A LAPORTA

L’estreta relació i dependència de Joan Laporta amb un sector del soberanisme català és avui tan forta i coordinada com aparentment invisible perquè a uns i altres els convé transmetre a l’opinió pública la sensació, absolutament falsa, que el Laporta d’avui ja no oneja la ‘estelada’, no té la llengua solta i sobretot que ja no és l’expresident que, per als seus interessos personals, va deixar el club arruïnat mentre es pegava la gran vida a costa del Barça, ell i els seus amiguets de festa i de negocis.

Per a aconseguir els més de deu mil avals presidencials, igual que en el vot de censura, les organitzacions socials de l’independentisme, ANC i Omnium i tot l’aparell associat s’han mobilitzat per a contribuir a la caça i captura de signatures. Estratègia a la qual Laporta s’ha sumat prometent a tothom càrrecs, privilegis, avantatges i operacions amb càrrec al club de les quals ja es comença a tenir notícies. Tot igual que sempre, perquè res ha canviat.

També s’ha servit de personatges de pes com Carles Puigdemont que ha anomenat personalment a determinades persones de la classe política, institucional i ciutadana del país perquè prestessin tot el seu suport a Laporta en aquestes eleccions, especialment per a la recollida de signatures i, en mesura del possible, per a forçar la màquina amb la finalitat que les eleccions es celebrin el dia 24 de gener. És a dir, mentre dura l’efecte cada vegada menys espumós de la pancarta i d’una disfressa que li cau a trossos quan ha d’obrir la boca, reprimit tant el perquè oculta el seu veritable jo deslligat, ideològic, com per aquesta cirurgia que confirma el seu interès en semblar una altra persona. El ‘monstre’ que tracta de tornar a viure del Barça com porta fent des de fa 23 anys segueix aquí, independentista, un compromís que qualsevol pot expressar lliurement sense necessitat de dissimular-lo per electoralisme, i amb una voracitat de moure diners de la qual segurament es penediran molt aviat els socis del Barça si arriba a la presidència. Els haurà tornat a enganyar, com en 2003, en aquest supòsit.

(Visited 483 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari