DENUNCIES CONTRA VILAJOANA PER TRUCADES IRREGULARS

Xavier Vilajoana ha estat objecte de diferents reclamacions via email a la Junta Electoral de socis del FC Barcelona que han estat trucats als seus números de telèfon fixos completament segurs de no haver facilitat aquesta informació a ningú o, en qualsevol cas només al FC Barcelona en un marc d’estricte confidencialitat.

Els fets denunciats es van produir la nit del dissabte passat quan desenes de socis van rebre la trucada de personal de la candidatura de Vilajoana en un desplegament calculat a partir de que el Barça va guanyar el seu partit de Lliga davant el Granada.

Socis d’una mateixa família, amb domicili a Barcelona i d’altres demarcacions, van ser localitzats amb una precisió infal·lible malgrat que algunes trucades van fe passar-se per persones que trucaven a l’atzar.

Prou indicis per imaginar que la precandidatura de Xavier Vilajoana podria estar fent servir un llistat de socis sospitosament exacte al qual ve tenir accés quan només restaven menys de dos dies per a presentar les signatures.

Quan alguns dels socis van repreguntar com era possible que Vilajoana hagués tingut accés al seu número privat la resposta va ser confosa, insuficient i gens convincent. Per aquesta raó socis molestos i estranyats van posar en coneixement del Síndic del Soci els fets amb la finalitat de que, si fos necessari, intervingui la Junta Electoral. Es tracte d’un fet greu des del punt de vista d’una possible infracció electoral i penal donat el caràcter privat i protegit de les dades personals dels socis.

Fa què pensar que l’onada de trucades hagi coincidit a molt poc temps del límit per presentar les butlletes com si el llistat hagués arribat a última hora en una acció de risc i de desesperació del candidat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides