Militars retirats reclamen un “cop de timó” i avisen que no són minoria

El militar que va encapçalar el manifest crític sobre el "deteriorament democràtic" escriu a la ministra de Defensa

Una carta signada pel tinent general retirat Emilio Pérez Alamán i enviada a la ministra de Defensa, Margarita Robles, adverteix que els militars que veuen perillar la democràcia amb el govern espanyol de coalició no són minoria a l’exèrcit i li demanen a la ministra “un bon gir de timó i un canvi de rumb” dins de l’Executiu. El militar ja va encapçalar la declaració en la qual un grup de militars retirats advertien sobre el “deteriorament de la democràcia”.

A la carta ara demana a Robles que “no miri amb els ulls del seu vicepresident segon als militars, ni en actiu ni retirats. En tots ells només trobarà VE Amor a Espanya i Esperit de Sacrifici per tots els espanyols”, assegura Pérez Alamán, convençut que a la taula de Consell de Ministres “pocs poden salvar els mobles” i que, entre aquests pocs, es troba Robles.

Es tracta la resposta al discurs pronunciat per Robles durant la Pasqua Militar, on la ministra de Defensa va expressar el seu rebuig “més absolut” als comandaments de l’Exèrcit que van criticar al govern espanyol i van llançar amenaces contra l’ordre constitucional en un xat privat per “la seva intolerància, els seus deliris i el seu total allunyament dels valors castrenses”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides