Com va enredar Pilar Calvo a Mark Serra?

Pilar Calvo, coordinadora de JxCat a Barcelona

Fent-li creure que a ella també l’havien fet fora de la candidatura de JxCat a Barcelona. L’activista Mark Serra va denunciar en un vídeo que la direcció del partit que presideix Carles Puigdemont l’havia degradat a la llista que havien votat els militants en les primàries prèvies a les eleccions al Parlament. Els vots dels militants l’havien col·locat en el lloc número 20 de la llista, la qual cosa li donava força possibilitats de ser elegit diputat, però l’executiva de JxCat el va relegar fins el darrer lloc, el 75.

En aquest vídeo, Serra acusava una part de l’executiva –que identifica amb Damià Calvet i altres dirigents procedents del PDeCAT- d’haver-lo humiliat amb la seva decisió. I explicava també que la direcció del partit havia fet que Pilar Calvo, coordinadora de JxCat a Barcelona, el telefonés per comunicar-li la seva decisió. Al vídeo, l’activista s’hi refereix com “la pobra Pilar Calvo, a qui també han fet fora de la llista, m’ho va dir amb tota la bona fe”.

Amb tota la bona fe, Pilar Calvo li va amagar que no estava a la llista definitiva de JxCat a Barcelona perquè entrarà com a diputada a les Corts quan Laura Borràs i Jaume Alonso Cuevillas facin efectiu l’abandonament dels seus escons al Congrés en ser elegits el 14 de febrer diputats del Parlament, si no s’ajornen les eleccions.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides