A VÍCTOR FONT TAMBÉ LI FALLA EL TIR DE JORDI CRUYFF

El presenta en el seu staff, amb Xavi que ja li va negar la seva vinculació, i el fill de Cruyff també es desmarca

Víctor Font va creuar ahir, desesperat, la línia vermella de la mentida, la manipulació i el desvergonyiment anunciant un staff tècnic amb la presència de Xavi Hernández (i els seus germans) com General Manager del FC Barcelona i de Jordi Cruyff al capdavant de la direcció esportiva.

Les dues afirmacions o compromisos són un engany i una mentida que ja va deixar clar Xavi Hernández fa poc quan, en forma de comunicat, es va desvincular del tot de l’entorn i de la precandidatura de Font, primer negant que tingués cap compromís i segon assegurant que els seus plans de treball passen per seguir a Qatar, mínim, fins al Mundial de 2022. El que va deixar molt clar Xavi va ser que es desmarcava i, amb educació i tacte, li va demanar que no es referís a ell com a futurible dins de les seves accions de propaganda i de difusió de campanya.

Va ser un cop dur per a Font, personatge del barcelonisme nouvingut a l’entorn gràcies sobretot als seus enormes recursos econòmics, la seva posició mediàtica com a accionista del Diari Ara i el fet d’haver aconseguit, en un principi, el suport de l’aparell i el lobby controlat per Jaume Roures i el seu col·lectiu de ‘cruyffistes’ com Guardiola i els seus aliats en els mitjans públics de la Generalitat i altres capçaleres i emissores que des de fa anys han destacat pel seu col·laboracionisme i seguidisme cec a aquesta causa.

Ara, però, en aquest eix que a més fa servir l’independentisme i la seva obsessió per controlar la força delBarça, la llotja de Camp Nou i determinats actius de club, estan ocults a l’espera que Laporta guanyi les eleccions, es tregui la disfressa i comenci de veritat a fer el que ha vingut a fer, dedicar-se als seus negocis, guanyar diners -té un pla- i acabar d’esprémer el club altra vegada com ja va fer perdent més de 100 milions en el seu mandat. Les seves habilitats per viure del Barça sense escrúpols són reconegudes.

A la vista que s’enfonsa electoralment, Víctor Font i el seu irritant equip de campanya liderat per Antoni Bassas, també molt amant de que els seus negocis amb TV3 li segueixin funcionant milionariament bé, va jugar una última carta, aquella amagada a la màniga pròpia de qui va a la partida disposat a fer trampes sense cap remordiment.

No se li va acudir res més que, a més de posar a un jugador eliminat com Xavi en el seu pla esportiu, fer-li formar tàndem amb Jordi Cruyff, actualment amb contracte en un club xinès com a entrenador. Encara que estava advertit pel mateix Jordi, Font ho va inserir en la presentació com a director esportiu. A les poques hores, de nou, el mateix protagonista, Jordi Cruyff, va emetre un comunicat en el qual aclaria la seva nul·la vinculació ni acord amb Font. És a dir, Font va tornar a quedar com un triler d’estar per casa. Fonts pròximes al fill de Cruyff afegeixen que no disposa tampoc d’una clàusula d’escapament del club xinès amb el qual està compromès i desitja seguir treballant.

L’estratagema no li ha sortit bé, tot el contrari, s’ha quedat orfe de pare i mare en el sentit futbolístic. De manera tan dràstica que mentre exhibeix a Xavi i Jordi Cruyff assegura que Ronald Koeman ha d’estar molts anys al club perquè no té gaire més. Això després de dir rotundament que Koeman era un pedaç i que el destituiria, tot i que guanyés el Triplet.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides