Lorena Roldán abandona Ciutadans i fitxa pel PP

La fins ara dirigent taronja formarà part de la llista dels populars per a les eleccions del 14-F

Lorena Roldán

La qui ha estat portaveu del grup de Ciutadans al Senat i portaveu del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Lorena Roldán, ha deixat la militància en la formació taronja per passar a formar part de la llista electoral del PP a les eleccions del Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer.

En una carta que Roldán ha fet pública en les xarxes socials diu que ha pres aquesta decisió “després d’un llarg, i no fàcil, procés de reflexió” que l’ha portat a “renunciar al meu escó com a senadora a la Cambra Alta, així com a tots els meus càrrecs orgànics -Portaveu Nacional Adjunta, membre de l’Executiva Nacional i membre del Comitè Autonòmic de Catalunya- havent comunicat avui mateix la meva baixa com a afiliada a la direcció de Ciutadans”.

En la mateixa carta, Roldán diu que va entrar a Ciutadans amb “l’esperança d’obrir una nova etapa a Catalunya de la mà d’un partit constitucionalista” però que “des de fa uns mesos, em costa reconèixer certes decisions adoptades per l’Executiva permanent del patit, moltes d’elles preses de forma unilateral, apartant-se de l’essència del partit”.

Roldán defensa que amb l’horitzó del 14-F “necessitem valentia i amplitud de mires per a construir un projecte comú amb sentit d’Estat” i que “avui aquest projecte l’encarna Alejandro Fernández“, líder i cap de llista del PP a Catalunya. En aquest punt de la carta, Roldán diu que “per això, és un honor per a mi anunciar que, des d’avui, em sumo al seu projecte a Catalunya, convençuda que faig el pas en la direcció correcte”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides