Espanya rep el primer gran lot de vacunes de Pfizer

Catalunya reprendrà el dimecres la campanya de vacunació

La vacuna de Pfizer

Espanya ha rebut a primera hora d’aquest dimarts el primer gran lot de la vacuna de Pfizer-BioNtech, format per prop de 370.000 dosis. Segons ha informat el govern central, les vacunes han arribat en cinc avions que han aterrat als aeroports de Barcelona, Madrid, Vitòria, Sevilla i València, respectivament.

D’aquesta manera, les dosis s’han començat a repartir a les diferents comunitats autònomes per tal de poder començar avui mateix la “vacunació massiva”. No obstant això, Catalunya reprendrà el procés aquest dimecres, ja que Salut assenyala que avui no hi haurà temps material per redistribuir les vacunes que arribin al Banc de Sang i Teixits per tot el territori.

Les vacunes haurien d’haver arribat aquest dilluns, però un problema logístic a la fàbrica de Pfizer a Bèlgica ha demorat l’arribada de les dosis a Espanya i a set països europeus més.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides