Vergés anuncia la rescissió del contracte amb Ferrovial

El conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha explicat que les restriccions decretades el passat 21 de desembre es mantenen vigents 15 dies més

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha anunciat aquest dilluns la rescissió del controvertit contracte amb Ferroser, filial de Ferrovial, que fins ara es dedicava a gestionar el rastreig de contactes de casos positius de covid-19.

En una compareixença de premsa, Vergés ha explicat que el contracte amb aquesta empresa s’acabarà el 31 de gener, dia a partir del qual l’Agència de Salut Pública de Catalunya agafarà les regnes de la gestió en aquesta matèria amb una inversió de 19 milions d’euros. Fins ara, més de 3.000 persones feien tasques relacionades amb el seguiment i rastreig de contactes a Catalunya.

D’altra banda, en la mateixa roda de premsa, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha indicat que les restriccions decretades a Catalunya (tancament perimetral de Catalunya, tancament comarcal, toc de queda a la 1.30h el dia de cap d’any, reunions de màxim 6 persones i, de forma excepcional, 10 el dia de cap d’any, any nou, 5 de gener i Reis sempre que hi hagi un màxim de dues bombolles) el passat 21 de desembre es mantenen vigents durant 15 dies més.

En aquest sentit, Sàmper ha subratllat que “s’ha arribat a la solució que no hi havia d’haver modificacions” i ha assegurat que la decisió “s’ha pres en base a criteris de dades sanitàries”. D’aquesta manera, no hi haurà noves mesures per cap d’any com s’havia especulat.

(Visited 490 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari