Antifrau troba “irregularitats” en l’Ajuntament de Girona quan Puigdemont era l’alcalde

Haurien trobat un presumpte "tracte de favor" en la concessió de tres contractes públics

puigdemont
puigdemont

L’Oficina Antifrau de Catalunya ha detectat “irregularitats” en adjudicacions que es van fer a l’Ajuntament de Girona quan estava d’alcalde Carles Puigdemont, entre els anys 2011 i 2014, segons avança El Mundo.

Antifrau han detectat el que es podria considerar un presumpte “tracte de favor” en la concessió de tres contractes públics que va fer l’ajuntament gironí en la posada en funcionament del desenvolupament d’aplicacions mòbils intel·ligents.

Els indicis apunten que el servei contractat s’hauria executat abans que les empreses haguessin obtingut la contractació del mateix servei. Antifrau també apunta que els contractes es van formalitzar malgrat la falta de capacitat per a contractar personal que tenia l’empresa adjudicatària per a poder dur a terme el projecte encarregat.

Aquest no és el primer cas en el qual s’investiga la gestió de Puigdemont quan era alcalde de Girona, el juny del 2017 el Jutjat d’Instrucció número 2 de Girona va rebre un informe de l’Agència Tributària que denunciava desviaments de fons en l’empresa que gestiona l’abastament d’aigua al municipi, entre 2011 i 2016, un període que inclou els anys en què Carles Puigdemont era l’alcalde de la ciutat. Finalment, els jutges no van advertir cap delicte en aquesta operació, tot i que van concloure que s’havia produït una infracció “inqüestionable” en termes administratius.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

4 comentaris a “Antifrau troba “irregularitats” en l’Ajuntament de Girona quan Puigdemont era l’alcalde”

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides