Puigdemont, més sol que mai a Waterloo

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont està més sol que mai. Des que va marxar a Waterloo, el líder de JxCat ha anat perdent suports com a figura icònica de l’independentisme i de la “repressió” que denuncia.

I és que el seu intent constant d’absorbir la resta de partits i erigir-se com a únic baluard del moviment independentista català li ha acabat passant factura. Primer va muntar JxCat i La Crida per intentar estar per sobre de tots els partits o per ser els “unitaris”. I ara ha convertit el Consell per la República que ell presideix en una eina que activa només cada cop que vol donar aire a JxCat perquè s’acosten unes eleccions. Això ha fet que ni ERC ni la CUP li estiguin donant peixet. I que cada cop estigui més sol i només envoltat dels seus.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides