Ponsatí critica que Puigdemont es posi per davant de Borràs a JxCat

L'eurodiputada ha escrit a Twitter "feminisme" per demostrar la seva disconformitat amb la decisió

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

A l’eurodiputada i exconsellera Clara Ponsatí no li ha agradat el gest tàctic de l’expresident Carles Puigdemont, que a última hora ha decidit encapçalar la llista de Junts per Catalunya, per davant de la candita triada per la militància del partit en eleccions primàries, Laura Borràs.

Per mostrar la seva disconformitat, Ponsatí ha escrit al seu compte de Twitter un clar i concís “feminisme”, ajuntant al mateix temps la noticia a on s’explica la decisió de Puigdemont, que es va fer pública ahir.

Altre dones, entre elles Tamara Carrasco, han fet servir les xarxes socials per criticar també la decisió de Puigdemont. També critiquen la frase de l’expresident on justificava el gest dient que ho feia “per ajudar a fer que la Laura Borràs sigui la primera presidenta de la Generalitat”, considerant que és una actitud arrogant o masclista.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides