Llum verda judicial al trencament de Mediapro i la lliga francesa

El Tribunal de Nanterre valida el pacte entre les parts per a la finalització del contracte

Jaume Roures, factòtum de Mediapro
Jaume Roures, factòtum de Mediapro

El pacte assolit per Mediapro i la Ligue de Football Professionnel (LFP) el passat 11 de desembre per finalitzar el contracte sobre els drets d’emissió del futbol francès ha rebut la conformitat del Tribunal de Comerç de Nanterre aquest dimarts, informa EFE citant un portaveu del grup audiovisual.

La llum verda de la justícia francesa era necessària per segellar un acord que estableix que Mediapro haurà de pagar 100 milions d’euros com a compensació i pels partits ja retransmesos, i que la LFP podrà cercar un altre comprador dels drets per emetre el futbol francès. Mediapro seguirà emetent els partits fins que la LFP torni a adjudicar els drets.

L’acord sobre el trencament s’ha produït després que el conglomerat audiovisual arribés a acumular dos impagaments per un total de 324 milions d’euros, corresponents als abonaments de l’octubre i el desembre d’enguany del contracte signat l’any 2018 per un import de 780 milions d’euros amb la LFP, que va atorgar a Mediapro un 80% dels drets d’emissió per quatre temporades (2020-2024).

(Visited 218 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Llum verda judicial al trencament de Mediapro i la lliga francesa”

Feu un comentari