Baixa el risc de rebrot i la velocitat de reproducció del coronavirus a les portes de Nadal

Catalunya suma 32 defuncions, 2.235 positius i 7 ingressats a les UCI en les darreres 24 hores

Continua empitjorant la pandèmia a Catalunya

El Departament de Salut ha notificat aquest dimarts, segon dia de les noves restriccions decretades pel govern català durant les vacances de Nadal, un descens del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del coronavirus. En aquest sentit, el primer paràmetre ha caigut 9 punts, i s’ha situat en els 357. Quant a la velocitat de contagi del coronavirus, aquesta es troba a 1,40, després d’haver baixat 12 centèsimes en les darreres 24 hores.

Així mateix, les UCI han sumat 7 nous pacients en relació al darrer informe. Actualment, romanen a les unitats de crítics 334 malalts, mentre que en el conjunt dels centres hospitalaris catalans hi ha 1.610 pacients amb covid (13 menys que el darrer balanç).

D’altra banda, Catalunya ha sumat 2.235 positius de coronavirus (aquest dilluns se’n van detectar 980) i 32 defuncions (ahir, 40). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 375.326 contagis i 16.655 morts.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides