Quin programa de TV3 esponsoritza Joan Canadell?

Empreses col·laboradores del programa Bricoheroes, de TV3

Bricoheroes. És una paròdia dels programes de bricolatge típics, que realitza la productora El corral de l’Humor i que presenten el responsable d’aquesta empresa, Lluís Jutglar (Peyu), i Jair Domínguez. És la segona temporada d’aquest programa, que no es passa per l’antena de TV3 sinó que es penja setmanalment a les seves xarxes socials. El passat 15 de juliol, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va firmar un contracte amb El corral de l’Humor pel qual pagava 247.133,80 euros a canvi de 20 capítols.

A més d’aquests diners, El corral de l’Humor també compta amb el suport de Petrolis independents, empresa del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell. Petrolis independents és una petita empresa que compta amb 10 benzineres i molt pocs treballadors. La imatge de Petrolis independents és una bandera estelada amb les barres de color vermell –una de les quals representa una flama- coronades per un estel negre. L’empresa de Canadell va obrir la primera benzinera el març de 2014 a L’Ametlla del Vallès i es presenta a la seva web corporativa dient que “nosaltres som un clar exponent que es pot estar compromès ideològicament i fer negoci perquè, a la fi, el més rellevant pel consumidor és que li oferim un bon servei al millor preu del mercat”.

El compromís ideològic de Petrolis independents passa per col·laborar amb programes com Bricoheroes, on Jair Domínguez es permet el luxe de cridar ‘puta Espanya!” o de presentar-lo vestit amb un jersei amb una estelada serigrafiada i penjar-ho a youtube sense que cap dirigent de la CCMA li ho hagi retret públicament. Petrolis independents va començar amb un gran esforç de suport econòmic a iniciatives independentistes com la pel·lícula L’endemà, d’Issona Passola, l’associació Súmate, el Cercle Català de Negocis o el pregó alternatiu de les Festes de la Mercè, a Barcelona, que va protagonitzar Toni Albà. D’un temps ençà, l’empresa de Canadell havia afluixat en el que anomena com Responsabilitat Social Catalana.

Bricoheroes també compta amb el suport de quatre empreses que fan de l’independentisme un segell de marca: Parlem Telecom, Catllum, Catgas i Fesmés Bricolatge.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides