Espanya suspèn els vols del Regne Unit a partir d’aquest dimarts

Es farà una excepció per a ciutadans espanyols i residents

El govern espanyol ha decidit aquest dilluns, de manera concertada amb Portugal, suspendre els vols d’entrada procedents del Regne Unit a partir d’aquest dimarts per evitar la propagació de la nova variant del virus que s’hi ha detectat.

Segons ha explicat la Secretaria d’Estat de Comunicació, l’única excepció és per a ciutadans espanyols i residents, sempre que portin una PCR feta 72 hores abans de volar que demostri que no tenen el coronavirus.

La Moncloa ha pres aquesta mesura després d’haver exposat, en una reunió a Brussel·les, la necessitat de prendre mesures conjuntes. D’aquesta manera, Espanya i Portugal se sumen a una llista de països que aquest diumenge ja van anunciar que no permetrien els vols amb el Regne Unit.

De moment, ho han fet els Països Baixos, Bèlgica, Itàlia, Àustria, Alemanya, Irlanda, França, Bulgària, Estònia, Letònia, Lituània i Rússia. A banda de països europeus, també han prohibit els vols països com el Canadà, l’Aràbia Saudita, l’Índia i Hong Kong.

En la reunió d’aquest dilluns, però, la Unió Europea ha acordat no tancar les fronteres interiors entre els països de l’espai Shengen.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides