ELS MISTERIS I INEXACTITUDS DE JORDI FARRÉ

El precandidat Jordi Farré comença a complicar-se el seu propi futur a base d’anar moltes vegades per davant dels fets i de la pròpia veritat, el que li està portant a un estat de recel entre els seus propis seguidors i entre els mitjans.

En bona part són les redaccions el lloc on estan arribant i s’estan acumulant advertències i informacions sobre Jordi Farré en el sentit que arrossega negocis pendents, compromisos adquirits i persones bastant enfadades i disposades a explicar certes conductes i comportaments que, si més no a nivell personal, no li ajudarien en la seva carrera electoral barcelonista.

Per exemple, quan va capitalitzar el vot de censura en contra de Bartomeu i alguns mitjans es van acostar per conèixer de més a prop el personatge, Farré va anar explicant històries i versions de fets molt diferents a la realitat. Per exemple, es va auto-proclamar fundador de la Penya Special Barça, de la qual el seu pare sí ha estat president, i va explicar haver-se gastat molts diners en seguir a aquest equip a l’estranger per sensibilitat amb la causa de la discapacitat intel·lectual. Un dels promotors d’aquesta Penya es va veure obligat a aclarir a La Vanguardia que Jordi Farré en cap cas va participar en la fundació de la Penya, l’equip va ser convidat amb totes les despeses pagades a aquest partit i al viatge que va dir haver finançat amb els seus propis estalvis. Un desmentit categòric que va posar en evidència haver mentit i en un terreny de tant compromís emocional i de delicada integració social com el de l’esport relacionat amb el col·lectiu de discapacitat intel·lectual.

Després es va saber, també, que durant la recollida de signatures del vot de censura, Jordi Farré va vendre amb un sobrepreu les paperetes que rebia de club, com a únic signant i promotor del vot a la resta dels grups que volien col·laborar.

També sonen campanes sobre que la seva pròpia gent i entorn comencen a cansar-se de determinats incompliments i promeses sense base. Existeix certa expectació per veure si les pizzes i els tattoos promesos durant tres dies es fan realitat. No va aclarir quins dies son.

(Visited 229 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari