El risc de rebrot segueix disparat a Catalunya i supera els 300 punts

També augmenta el número d’hospitalitzats i la velocitat de contagi del coronavirus

Proves de la covid-19

El Departament de Salut ha notificat aquest divendres un nou augment del risc de rebrot, que ja ha superat els 300 punts. En aquest sentit, aquest indicador ha crescut 28 punts i s’ha situat en els 302. També s’ha vist incrementada la velocitat de contagi del coronavirus, que es troba a 1,41, després d’haver sumat 0,07 punts en les darreres 24 hores.

Així mateix, han augmentat els pacients ingressats amb covid als hospitals (+15). Ara romanen hospitalitzades 1.547 persones, de les quals 344 romanen a les unitats de crítics (un pacient menys que ahir).

D’altra banda, Catalunya ha sumat 2.252 positius de coronavirus (2.269 aquest dijous se’n van detectar) i 20 defuncions (ahir, 30). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 367.982 contagis i 16.544 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides