El risc de rebrot segueix disparat a Catalunya i supera els 300 punts

També augmenta el número d’hospitalitzats i la velocitat de contagi del coronavirus

Proves de la covid-19

El Departament de Salut ha notificat aquest divendres un nou augment del risc de rebrot, que ja ha superat els 300 punts. En aquest sentit, aquest indicador ha crescut 28 punts i s’ha situat en els 302. També s’ha vist incrementada la velocitat de contagi del coronavirus, que es troba a 1,41, després d’haver sumat 0,07 punts en les darreres 24 hores.

Així mateix, han augmentat els pacients ingressats amb covid als hospitals (+15). Ara romanen hospitalitzades 1.547 persones, de les quals 344 romanen a les unitats de crítics (un pacient menys que ahir).

D’altra banda, Catalunya ha sumat 2.252 positius de coronavirus (2.269 aquest dijous se’n van detectar) i 20 defuncions (ahir, 30). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 367.982 contagis i 16.544 morts.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.