La Zarzuela desmenteix que Joan Carles I estigui ingressat per covid-19

L''Ara' havia publicat que el rei emèrit es trobava a la clínica Cleveland d'Abu Dhabi

El rei emèrit Joan Carles de Borbó
El rei emèrit Joan Carles de Borbó

La Casa del Rei ha desmentit la informació del diari Ara en la qual s’assegurava que el rei emèrit Joan Carles I es trobava ingressat a la clínica Cleveland d’Abu Dhabi a causa de la covid-19. La Zarzuela ha informat en un comunicat que “la Casa de Sa Majestat el Rei desmenteix que Sa Majestat el Rei Don Joan Carles estigui ingressat”.

El diari Ara havia publicat a primera hora d’aquest dijous que Joan Carles I es trobava ingressat des de la setmana passada en una de la capital dels Emirats Àrabs Units afectat per la covid-19. La mateixa informació apuntava que es desconeixia l’estat en què es troba actualment el rei emèrit. L’Ara deia que la Casa del Rei havia afirmat que “no té informació” sobre el rei emèrit, mentre s’afegia que des del govern central també es desconeixia com està Joan Carles I. Fonts de la Moncloa haurien afirmat a l’Ara que “aquest assumpte el gestiona la casa reial i no hi ha informació que puguem traslladar”.

En aquest context, la Cadena Cope, que també ha desmentit l’ingrés hospitalari de Joan Carles I, ha avançat per la seva banda que el rei emèrit finalment no tornarà a Espanya per les Festes de Nadal, amb l’argument de la situació de la pandèmia de coronavirus i la seva condició de persona d’alt risc. Darrerament havia transcendit que Joan Carles I volia tornar a Espanya per passar les Festes de Nadal “amb les seves filles”, segons havia avançat també la Cadena COPE.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides