ELS DEBATS NO LI CONVENEN A LAPORTA

Els seus assessors prefereixen exposar-lo en pancartes que en directe perquè no se li vegi oxidat

Els debats electorals ja s’estan cuinant a la rebotiga dels mitjans de comunicació amb el dubte sobre si Joan Laporta voldrà participar. Els mitjans s’estan topant amb la reticència de l’expresident que els propis periodistes consideren clar favorit en les seves travesses.

Els assessors de Joan Laporta són conscients que quan més sigui exposat davant l’opinió pública i a preguntes o situacions complicades, amb l’obligació de respondre sobre el seu passat i comptes pendents, perdrà aquesta imatge de renascut que només pretén fer veure que han tornat els temps més feliços de la seva presidència.

Però un Laporta a punt rebentar de botox, desconnectat del Barça com demostren les seves estranyes i inconcretes respostes i sobretot amb els precedents dels seus excessos i els 100 milions d’euros que va deixar de perdudes al club, per no parlar de la seva enxampada de dits al Reus, no seria el candidat que millor pogués defensar-se en debats davant de contrincants com Víctor Font, en certa manera novell, però sobretot contra Toni Freixa, amb experiència i coneixements sobrats per desarmar-ho i a més de forma cruel. No volen que l’oxidació personal i social del personatge quedi en evidencia.

Posarà excuses? És probable que costi concertar els debats o si més no que no hi hagi massa. De moment, TV3 l’ha convocat per al dia 22 de gener, mentre que TVE estudia la data de l’18 i el dia 10 el Grup Godó.

A Laporta, en qualsevol cas, no li convenen ni pot enviar una pancarta a ocupar una plaça si es produeixen. De moment, totes les entrevistes fins ara no han estat sinó ‘massatges’ periodístics que no per esperats deixen de ser sorprenents per a vergonya de la classe periodística.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides