El Procicat estudia autoritzar la mobilitat entre els municipis de l’AMB els caps de setmana

La resta de localitats catalanes farien un confinament comarcal

Controls pel confinament del Segrià

El Procicat estudia autoritzar la mobilitat entre els 36 municipis que conformen l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) durant els caps de setmana. En aquest sentit, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha indicat que el Procicat “treballarà durant aquesta setmana” per estudiar el confinament metropolità que havia proposat l’Ajuntament de Barcelona.

En cas que s’aprovés aquesta mesura, tota Catalunya es trobaria en confinament comarcal des de divendres a les 6 del matí fins a dilluns a la mateixa hora, tret dels municipis de l’AMB, que farien un confinament metropolità.

 

(Visited 274 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari