VÍCTOR FONT CANVIA ARA A XAVI PER KOEMAN

La regressió soferta per Víctor Font comença a superar els límits de la comprensió dels socis del Barça, sobretot pel que fa a la continuïtat i identitat de l’entrenador del primer equip. No fa ni unes hores que Font, acorralat per la deserció de Xavi, la seva gran i única aposta per a la direcció tècnica global, primer equip, futbol base, observadors, formació i fitxatges, acaba de confirmar que si guanya les eleccions el dia 24 de gener pròxim l’entrenador seguirà sent Ronald Koeman.

Un gir complet i, per desgràcia per a ell, massa habitual però que confirma la seva desviació i seguidisme cap a altres opcions electorals que estan recollint millors respostes i acceptació social. Font va afirmar que Koeman era un pedaç amb menyspreu cap a la seva figura i record com heroi de Wembley i sense mesurar gaire les seves paraules. Mentre Xavi ha dit ja dues vegades NO a Barça, el tècnic holandès no només ha vingut després de superar un infart i alliberar-se del contracte que el lligava amb la seva selecció, Passos Baixos, sinó que a més ha liderat la reducció salarial de la plantilla en temps de pandèmia. Font també va arribar a afirmar que Koeman aniria al carrer, encara que guanyés un Triplet.

Desafortunades declaracions que l’han conduït a una cruïlla difícil i a veure’s obligat a rectificar per seguir el camí d’altres candidats, com Toni Freixa, que ja havia assegurat fa més d’un mes que Koeman complirà el seu contracte avançant-se a un escenari electoral en plena temporada i en una situació de manca de lideratge institucional i d’una necessitat d’estabilitat i protecció de l’equip i de el cos tècnic. Especialment, tenint en compte les especials circumstàncies actuals, en bona part com a conseqüència d’un vot de censura que cada vegada sembla més inoportú.

(Visited 158 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari