VÍCTOR FONT CANVIA ARA A XAVI PER KOEMAN

La regressió soferta per Víctor Font comença a superar els límits de la comprensió dels socis del Barça, sobretot pel que fa a la continuïtat i identitat de l’entrenador del primer equip. No fa ni unes hores que Font, acorralat per la deserció de Xavi, la seva gran i única aposta per a la direcció tècnica global, primer equip, futbol base, observadors, formació i fitxatges, acaba de confirmar que si guanya les eleccions el dia 24 de gener pròxim l’entrenador seguirà sent Ronald Koeman.

Un gir complet i, per desgràcia per a ell, massa habitual però que confirma la seva desviació i seguidisme cap a altres opcions electorals que estan recollint millors respostes i acceptació social. Font va afirmar que Koeman era un pedaç amb menyspreu cap a la seva figura i record com heroi de Wembley i sense mesurar gaire les seves paraules. Mentre Xavi ha dit ja dues vegades NO a Barça, el tècnic holandès no només ha vingut després de superar un infart i alliberar-se del contracte que el lligava amb la seva selecció, Passos Baixos, sinó que a més ha liderat la reducció salarial de la plantilla en temps de pandèmia. Font també va arribar a afirmar que Koeman aniria al carrer, encara que guanyés un Triplet.

Desafortunades declaracions que l’han conduït a una cruïlla difícil i a veure’s obligat a rectificar per seguir el camí d’altres candidats, com Toni Freixa, que ja havia assegurat fa més d’un mes que Koeman complirà el seu contracte avançant-se a un escenari electoral en plena temporada i en una situació de manca de lideratge institucional i d’una necessitat d’estabilitat i protecció de l’equip i de el cos tècnic. Especialment, tenint en compte les especials circumstàncies actuals, en bona part com a conseqüència d’un vot de censura que cada vegada sembla més inoportú.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides