Cs critica el Govern per la covid-19, faci el que faci

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, segueix entestat a culpar el Govern i la seva gestió de la situació epidemiològica de la covid-19. I des de fa setmanes insisteix en comparar algunes de les mesures que impulsa la Generalitat amb les que decreten comunitats autònomes on governa Ciutadans amb el PP.

El problema ve a l’hora d’escollir quin és el model amb el qual vol comparar el de Catalunya. Perquè Carrizosa porta setmanes apel·lant a una cosa i a la contrària. Quan el Govern pren una mesura, la critica citant Madrid per no haver-la pres. Quan el Govern acaba amb aquella mateixa mesura, ho critica citant Castella i Lleó o Múrcia per mantenir-la. Lloar una cosa i la contrària només és possible quan la intenció no és plasmar un model sinó carregar contra el Govern, faci el que faci.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides