Cs critica el Govern per la covid-19, faci el que faci

El líder de Ciutadans (Cs) a Catalunya, Carlos Carrizosa, segueix entestat a culpar el Govern i la seva gestió de la situació epidemiològica de la covid-19. I des de fa setmanes insisteix en comparar algunes de les mesures que impulsa la Generalitat amb les que decreten comunitats autònomes on governa Ciutadans amb el PP.

El problema ve a l’hora d’escollir quin és el model amb el qual vol comparar el de Catalunya. Perquè Carrizosa porta setmanes apel·lant a una cosa i a la contrària. Quan el Govern pren una mesura, la critica citant Madrid per no haver-la pres. Quan el Govern acaba amb aquella mateixa mesura, ho critica citant Castella i Lleó o Múrcia per mantenir-la. Lloar una cosa i la contrària només és possible quan la intenció no és plasmar un model sinó carregar contra el Govern, faci el que faci.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.