Roger Torrent serà el número tres d’Esquerra Republicana el 14-F

S'estrena atacant al segon del Parlament, Costa (JxCat): "Amb l'extremadreta no t'hi reuneixes, t'hi confrontes"

Josep Costa amb el president Roger Torrent
Josep Costa amb el president Roger Torrent

El president del Parlament, Roger Torrent, anirà de número tres a les llistes d’ERC a les eleccions del 14 de febrer. El republicà serà qui anirà darrere del tàndem format per Pere Aragonès, que encapçala la llista, i Laura Vilagrà, que serà la número dos. L’anunci l’ha fet el mateix Aragonès, acompanyat de Vilagrà i Torrent, després de visitar a Carme Forcadell a la presó de Wad-Ras.

Després de l’anunci electoral, Torrent s’ha posicionat al costat d’ERC en la polèmica sobre la reunió organitzada per Donec Perficiam per buscar la unitat de l’independentisme el 14F, a la qual es van convidar dos partits de tall xenòfob. Josep Costa (JxCAT) hi va assistir -virtualment- amb el coneixement de Laura Borràs, però no en nom de Junts, i sense saber qui eren la resta de convidats, segons diu.

En tot cas, la seva assistència, que ERC i la CUP van declinar, ha obert una polèmica en l’independentisme i els republicans, socis de Govern de JxCat, que han demanat la seva dimissió.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides