Jordi Pesarrodona es presenta a les primàries de JxCat per la província de Barcelona

Quim Torra felicita l’exregidor de Sant Joan de Vilatorrada assegurant que té “el bagatge de la fermesa i la honestedat” contra “la repressió”

Jordi Pesarrodona
Jordi Pesarrodona

L’exmilitant d’ERC, exregidor de Sant Joan de Vilatorrada i pallasso, Jordi Pesarrodona, ha anunciat que es presenta a les primàries de JxCat per la província de Barcelona per ocupar un dels vuit llocs que hi ha darrere la candidata de la formació a la Generalitat, Laura Borràs.

Pesarrodona ho ha dit a través d’una piulada, on ha assegurat que es presenta “per donar veu als milers de persones represaliades” i on ha remarcat que “la transversalitat ideològica es imprescindible per assolir la independència!”. Aquest exregidor accedeix a les primàries com a simpatitzant de la formació liderada per Carles Puigdemont, no com a militant.

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha utilitzat twitter per felicitar Pesarrodona: “Content que gent com tu, Jordi, s’impliqui ara en la política amb el bagatge de la fermesa i l’honestedat que has demostrat en la repressió, combatent-la i sense deixar de lluitar ni un segon per la República Catalana. Abraçades i sort!”.

Cal recordar que persones externes a la política institucional com els activistes independentistes Mark Serra o Joan Porras (conegut com a Joan BonaNit), o el president de la Cambra de Comerç Barcelona, Joan Canadell, també s’han postulat, juntament amb Pesarrodona i una seixantena de candidats més, a les primàries de JxCat per fer-se amb un dels llocs capdavanters de la llista per Barcelona. Els militants del partit escolliran els candidats els propers dies 12 i 13 de novembre.

(Visited 473 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari