Jordi Pesarrodona es presenta a les primàries de JxCat per la província de Barcelona

Quim Torra felicita l’exregidor de Sant Joan de Vilatorrada assegurant que té “el bagatge de la fermesa i la honestedat” contra “la repressió”

Jordi Pesarrodona
Jordi Pesarrodona

L’exmilitant d’ERC, exregidor de Sant Joan de Vilatorrada i pallasso, Jordi Pesarrodona, ha anunciat que es presenta a les primàries de JxCat per la província de Barcelona per ocupar un dels vuit llocs que hi ha darrere la candidata de la formació a la Generalitat, Laura Borràs.

Pesarrodona ho ha dit a través d’una piulada, on ha assegurat que es presenta “per donar veu als milers de persones represaliades” i on ha remarcat que “la transversalitat ideològica es imprescindible per assolir la independència!”. Aquest exregidor accedeix a les primàries com a simpatitzant de la formació liderada per Carles Puigdemont, no com a militant.

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha utilitzat twitter per felicitar Pesarrodona: “Content que gent com tu, Jordi, s’impliqui ara en la política amb el bagatge de la fermesa i l’honestedat que has demostrat en la repressió, combatent-la i sense deixar de lluitar ni un segon per la República Catalana. Abraçades i sort!”.

Cal recordar que persones externes a la política institucional com els activistes independentistes Mark Serra o Joan Porras (conegut com a Joan BonaNit), o el president de la Cambra de Comerç Barcelona, Joan Canadell, també s’han postulat, juntament amb Pesarrodona i una seixantena de candidats més, a les primàries de JxCat per fer-se amb un dels llocs capdavanters de la llista per Barcelona. Els militants del partit escolliran els candidats els propers dies 12 i 13 de novembre.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.