A quin programa de TV3 ha cridat ‘puta Espanya!” Jair Domínguez?

Al Bricoheroes del passat 1 de novembre. Es tracta d’un programa que es puja a les xarxes socials de TV3 cada setmana. Dura entre uns 20 i 30 minuts i serveix perquè l’humorista Peyu i Jair Domínguez facin, segons descriu el portal del programa, “una paròdia dels clàssics programes de bricolatge”. Van dedicar un programa a la castanyada durant el qual, Domínguez va inhalar heli i després va exclamar “declaro solemnement la constitució de la República catalana. Visca Catalunya!”. Va tornar a inhalar i va afegir “puta Espanya!”.

És la segona temporada d’aquest programa. La primera temporada es va emetre primer al canal de youtube de TV3 i després al seu canal d’Instagram. També es podia consultar a TV3alacarta. El passat mes de juliol, els programes de Bricoheroes es van emetre per TV3 abans del Telenotícies vespre. Si es repeteix la reemissió del programa que actualment es pot veure a les xarxes socials de TV3, l’estiu que ve els espectadors podran Jair Domínguez fent la seva gràcia de cridar “puta Espanya!” directament a la pantalla del seu televisor.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha pagat aquest mes de juliol 247.133,80 euros a El Corral de l’Humor, la productora de Peyu, per realitzar 20 programes i algunes peces per les xarxes socials de la sèrie Bricoheroes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides