A quin programa de TV3 ha cridat ‘puta Espanya!” Jair Domínguez?

Al Bricoheroes del passat 1 de novembre. Es tracta d’un programa que es puja a les xarxes socials de TV3 cada setmana. Dura entre uns 20 i 30 minuts i serveix perquè l’humorista Peyu i Jair Domínguez facin, segons descriu el portal del programa, “una paròdia dels clàssics programes de bricolatge”. Van dedicar un programa a la castanyada durant el qual, Domínguez va inhalar heli i després va exclamar “declaro solemnement la constitució de la República catalana. Visca Catalunya!”. Va tornar a inhalar i va afegir “puta Espanya!”.

És la segona temporada d’aquest programa. La primera temporada es va emetre primer al canal de youtube de TV3 i després al seu canal d’Instagram. També es podia consultar a TV3alacarta. El passat mes de juliol, els programes de Bricoheroes es van emetre per TV3 abans del Telenotícies vespre. Si es repeteix la reemissió del programa que actualment es pot veure a les xarxes socials de TV3, l’estiu que ve els espectadors podran Jair Domínguez fent la seva gràcia de cridar “puta Espanya!” directament a la pantalla del seu televisor.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals ha pagat aquest mes de juliol 247.133,80 euros a El Corral de l’Humor, la productora de Peyu, per realitzar 20 programes i algunes peces per les xarxes socials de la sèrie Bricoheroes.

(Visited 1.232 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari