Retencions a les sortides de Barcelona malgrat les advertències de la Generalitat

Abans del tancament municipal han estat diverses les retencions de vehicles en diferents punts de Catalunya

Les sortides de vehicles de Barcelona han pujat un 3% aquest dijous respecte al mateix dia de la setmana passada, abans que comenci a les 22.00 hores el tancament municipal del cap de setmana, previ al pont de la Constitució, segons dades del Servei Català de Trànsit

En concret, entre les 00.00 hores d’ahir i les 19.00 hores d’aquest dijous han sortit de l’àrea de Barcelona un total de 385.486 vehicles, el que suposa un 3% més que dijous de la setmana passada i un 7% més que l’últim dijous sense que hi hagués confinament municipal, que es va decretar a mitjans de l’octubre passat.

A primera hora de la tarda ja eren diverses les retencions de vehicles a Catalunya, comunitat en la qual està prohibida la mobilitat fora del municipi.

Tot plegat el mateix dia que el Govern català ha cridat a no desplaçar-se després preveure un gran increment de la mobilitat cap a segones residències per passar pont. A partir de les 20.00 hores hi ha hagut retencions a les sortides per la Diagonal i Meridiana cap a la C-58, així com a la ronda de Dalt.

Un cop el Procicat ha acordat que dilluns que ve no s’avanci a la segona fase de la reobertura de l’activitat, en repuntar el ritme de la velocitat de contagi –que se situa ja per sobre del llindar del 0,90 que havia fixat la Generalitat per canviar de fase–, la Generalitat ha apel·lat a la “prudència” i ha demanat que “ara més que mai” es col·labori per disminuir la mobilitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides