Canadell fa el salt a la política i es presenta a les primàries de JxCat

El president de la Cambra competirà per un lloc a les llistes amb Calvet, Puigneró, Budó, Artadi i Cuevillas

Joan Canadell, amb el president Torra

L’actual president de la Cambra de Comerç, Joan Canadell, s’ha presentat a les primàries de Junts per ser diputat per Barcelona, i ha confirmat el pas que havia insinuat fa algunes setmanes. Canadell intentarà situar-se d’aquesta manera en un dels llocs de sortida, darrere de la presidenciable, Laura Borràs.

També han anunciat en els últims dies que concorren a les primàries, el conseller de Territori, Damià Calvet, que va perdre davant de Borràs; el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró; la consellera portaveu, Meritxell Budó; l’advocat i diputat al Congrés Jaume Alonso Cuevillas, la portaveu de Junts, Elsa Artadi, i la diputada al Parlament Aurora Madaula.

Aquestes primàries serviran per escollir els 8 llocs de sortida per Barcelona, després de la candidata a la Presidència.

Canadell, que confessa que li hauria agradat presentar-se “en una llista a l’escocesa, amb tots els partits independentistes”, creu que “Catalunya pot esdevenir un dels països més pròspers d’Europa en 10-20 anys” i s’ha mostrat disposat a treballar per assolir-ho. “Això serà possible, només, si som un estat independent, pel qual penso lluitar”, ha advertit.

Canadell assegura que el model econòmic que defensa és amb el que es va presentar a les Cambres de Comerç fa un any i ha recordat que “consta de 4 pilars fonamentals: economia de valor afegit, el màxim d’internacionalitzada, sostenible mediambientalment i socialment responsable”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides