Quin antic col·laborador recupera Artur Mas?

Artur Mas, en la roda de premsa d'aquest dilluns, als jardins del Pala
Artur Mas, en la roda de premsa d'aquest dilluns, als jardins del Palau Robert de Barcelona

El cap de premsa d’Artur Mas durant el període 2003-2008, Oriol Llop, s’incorpora ara com a personal eventual de l’oficina que té Mas com a expresident, publica el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) d’aquest dilluns.

Llop, que va ser responsable de premsa de Mas durant la major part del període que l’aleshores líder de Convergència va ser alhora líder de l’oposició dels dos governs tripartit del PSC, ERC i ICV, substitueix temporalment Helena Masó, la baixa de la qual no consta al mateix número del DOGC com quan es tracta d’un relleu permanent.

Després de dedicar-se a la política, Llop va continuar treballant de professor dels estudis de Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i, en paral·lel, va iniciar una etapa a ESADE que va concloure el gener d’enguany, segons el seu perfil de la xarxa social professional Linked-In. Des d’aleshores, ha estat el responsable de comunicació i de marca de la Sagrada Família.

Per la seva nova responsabilitat al costat de Mas, Llop percebrà el mateix sou que Masó, 40.550,44 euros anuals -segons la taula publicada al web de la Generalitat-, ja que li correspon la retribució de funcionari del grup A, nivell de destí 22, i complement específic de 14.465,16 euros anuals.

El testimoni de Llop com a cap de premsa de Mas el va recollir fa dotze anys el controvertit Joan Maria Piqué, el qual actualment és dircom del Departament d’Interior. Llop, per cert, ja havia treballat a la Generalitat durant els tres darrers anys del govern de Jordi Pujol (2000-2003), com a ajudant del dircom del govern català.

(Visited 4.829 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari