Augmenta el risc de rebrot i la velocitat de contagi del coronavirus a Catalunya

Baixen els ingressats als hospitals i a les UCI el dia que Salut notifica 66 noves defuncions

Coronavirus

El Departament de Salut ha comunicat aquest dimarts un increment del risc de rebrot i de la velocitat de reproducció del virus. El primer paràmetre, que portava setmanes descendint, ha augmentat 5 punts i s’ha situat en els 201. Per la seva part, la velocitat de contagi del virus ha crescut 6 centèsimes, fet que l’ha situat a 0,84.

No obstant això, Catalunya ha registrat un descens de pacients amb covid-19 als hospitals (-34) i a les UCI (-4). Ara romanen hospitalitzades 1.718 persones, de les quals 454 estan a les UCI.

D’altra banda, la conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 1.505 positius de  coronavirus (aquest dilluns en van ser 561) i 66 defuncions (ahir, 36). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat 342.405 contagis i 15.928 morts.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides