Una col·laboradora de TV3 desitja que el mitjà digital ‘CTXT’ “se la foti molt fort”

Pilar Carracelas dedica també insults i desqualificacions a altres usuaris de Twitter

Pilar Carracelas, tertuliana del programa Tot es Mou de TV3, ha desitjat que el mitjà digital CTXT “se la foti molt fort”, en referència a les dificultats econòmiques que li ha causat ha pandèmia, i ha acusat aquest rotatiu de publicar “articles catalanòfobs basats en falsedats com si fossin simple opinió”.

Carracelas ha fet aquests comentaris després de llegir l’article ¿Cómo se dice xenofobia en catalán?, publicat aquest dissabte pel periodista Bruno Bimbi a CTXT. Bimbi hi denuncia les dificultats que han experimentat, per seguir una assignatura a la Universitat de Barcelona (UB), alumnes d’origen estranger,  i assenyala que el “conflicte sobiranista” ha provocat que no només es percebi com a enemic l’altre, sinó també la seva llengua.

CTXT té una aliança editorial amb el diari Público, coeditat per l’empresari independentista i soci de la productora catalana Mediapro Jaume Roures, el qual, al seu torn,  té un enorme poder sobre les produccions emeses a la televisió pública catalana.

Davant els anuncis de CTXT a les xarxes socials, on demana als lectors que facin una donació o se subscriguin al mitjà pel fort impacte que ha suposat la pandèmia sobre aquest, Carracelas ha afirmat que “massa poc que us ha colpejat”.

D’altra banda, la col·laboradora de TV3 ha sol·licitat als seus seguidors de Twitter que no s’escandalitzin per les seves manifestacions: “Com quan vaig desitjar que Ortega Smith, que treballa per arruïnar la vida de la gent fins deixar-la en la merda, tingués les mateixes opcions de sobreviure a la Covid que una àvia de 90 anys, tothom escandalitzat. Doncs mira, no. Si us agrada que us esclafin no és cosa meva”.

Una usuària de Twitter, @Missantropez, ha preguntat al Consell Professional de TV3 si té res a dir respecte els tuits de Carracelas, fet que ha provocat que la tertuliana de TV3 hagi respost que “suposo que diran el que s’ha de dir. El que diu la gent intel·ligent. Que desitjar que algú que publica articles catalanòfobs no li doni suport ningú i s’enfonsi és llibertat d’expressió. Com ho seria desitjar que s’enfonsi una empresa que explota o un imbècil que ho justifica”.

Entre les rèpliques amb insults i desqualificacions a altres usuaris per part de Carracelas, han destacat: “Precisament la llibertat d’expressió també consisteix en desitjar que algú, diari, empresa, govern o tonto de la figa com tu, se la foti. De res per la masterclass per a monguers en 250 caràcters” i “Si miressis el meu timeline, tros de gilipolles, veuries per on va. Si diuen que els ha colpejat la pandèmia i que donis, no és per qüestions de salut sinó econòmiques, retrassada.”

(Visited 1.044 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari