Sàmper qualifica d'”exemple deplorable” les baralles públiques de JxCat amb ERC

El titular d'Interior defensa qe s'han de celebrar les eleccions el 14-F, però "no a qualsevol preu"

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, ha afirmat que les baralles que protagonitzen els consellers de JxCat i els d’ERC i que posen en evidència les diferències que hi ha entre els socis de l’executiu català són “un exemple deplorable que, en un moment com l’actual, el Govern enviï aquesta imatge a la població”.

Miquel Sàmper ha afegit que “no sols no ha de passar més, hem de fer un exercici d’autocrítica i demanar perdó”. Pel titular d’Interior, “no és que JxCat pensi una cosa i ERC una altra”, sinó que hi ha consellers que tenen diferents opinions sobre el procés de la desescalada.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el conseller Sàmper ha afirmat que tot i que es treballa amb la data del 14 de febrer per celebrar les pròximes eleccions al Parlament, la pandèmia de la covid-19 obliga a l’administració al fet que “s’ha de poder garantir al màxim el dret de sufragi actiu i que aquest exercici tan important no tingui conseqüències negatives en l’evolució epidemiològica de la pandèmia”. Per a Sàmper les eleccions s’han de celebrar quan s’ha decidit “però no a qualsevol preu”,

El titular d’Interior també ha apuntat que el toc de queda “és una de les mesures que trigarà més a anar-se’n”, afegint que considera segur que es mantindrà durant les festes s nadalenques i també la nit de cap d’any.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari