Ciutadans i PP, candidatures separades

Arrimadas lamenta que PP i PSC no hagin acceptar la seva "oferta sincera"

Inés Arrimadas
Inés Arrimadas

La líder de Cs, Inés Arrimadas, ha confirmat que el partit taronja concorrerà sol a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. La decisió ha estat adoptada per la cúpula de Cs després que el líder del PP, Pablo Casado, considerés una superada l’opció de compartir candidatura, mesos després d’haver nodrit la possibilitat de formar una aliança electoral constitucionalista, España Suma, contra un nacionalisme català dividit, com van fer aquests dos partits al País Basc.

Arrimadas ha lamentat que tant el PP com el PSC hagin rebutjat el que ella ha descrit com una “candidatura sincera”, i els ha retret que “han preferit l’interès partidista”. Segons la líder taronja, que va encapçalar la llista amb què Cs va guanyar les eleccions catalanes del 2017, “el PSC vol un tripartit” i el PP, “treure sis diputats en lloc de quatre”.

Així doncs, Carlos Carrizosa encapçalarà la candidatura de Cs. Els sondeigs pronostiquen una davallada dels taronges i una pujada del PSC, que esdevindria la primera força no independentista. També reflecteixen una millora de les perspectives del PP i la irrupció de Vox al Parlament.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.