Catalunya suma 32 nous hospitalitzats per covid i 51 defuncions més

La velocitat de reproducció del virus creix una centèsima i se situa a 0,78

Continua creixent la pressió hospitalària

El Departament de Salut ha notificat aquest dilluns, primer dia del pla de reobertura, 32 nous ingressats per covid als hospitals catalans. Actualment, els centres hospitalaris comptabilitzen un total de 2.117 pacients amb covid, dels quals 514 romanen a les UCI (la mateixa xifra que ahir).

A la vegada, Catalunya ha aconseguit baixar la barrera del miler de nous casos diaris, ja que aquest dilluns ha registrat 754 nous contagis. Salut també ha informat de 51 noves defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha reportat 331.412 positius i 15.542 defuncions.

D’altra banda, Catalunya ha assolit, un dia més, una caiguda del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 20 punts, i s’ha situat en els 293. Tot i el descens experimentat en els darrers dies, encara són xifres un pel elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

Cal destacar també que la velocitat de reproducció del virus ha crescut una centèsima i s’ha situat a 0,78.

(Visited 95 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari