Baixen els pacients amb covid als hospitals i les UCI de Catalunya

El risc de rebrot cau fins els 390 punts el dia que Salut notifica 68 defuncions més
Una sanitària rentant-se les mans

El Departament de Salut ha informat aquest dimecres d’un descens de 83 pacients amb covid als hospitals catalans, i d’una davallada de 22 a les UCI. Actualment, els centres hospitalaris comptabilitzen un total de 2.402 pacients amb covid, dels quals 574 romanen a les UCI (tenint en compte els centres públics i els privats).

No obstant això, el número de defuncions segueix sent molt elevat, ja que la conselleria ha comunicat 68 morts en les darreres vint-i-quatre hores. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha notificat 15.268 defuncions.

Pel que fa als contagis, Catalunya ha sumat 2.124 positius, i en registra 322.844 des de l’inici de la crisi sanitària.

D’altra banda, la conselleria ha notificat, un dia més, una baixada del risc de rebrot. Aquest paràmetre ha baixat 15 punts, i s’ha situat en els 390. Tot i el descens experimentat en els darrers dies, encara són xifres una mica elevades, ja que a partir dels 200 punts els números indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli.

La velocitat de reproducció del virus s’ha mantingut, com ahir, a 0,76.
 

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides