Un jutjat obliga l’Ajuntament de Reus a penjar la bandera espanyola

Mesura provisional mentre resol sobre el fons d'un recurs presentat per un exportaveu de Cs
Carles Pellicer, alcalde de Reus
Carles Pellicer, alcalde de Reus

L'Ajuntament de Reus haurà de tornar a penjar la bandera espanyola després que la titular del Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Tarragona li hagi ordenat fer-ho immediatament mentre decideix sobre el fons d'un afer que s'arrossega des del mandat anterior, pública el Diari de Tarragona, que afegeix que es tracta d'una resolució ferma contra la qual no es pot plantejar cap recurs.

El govern municipal, que comparteixen JxCat i ERC, va presentar al·legacions que han estat rebutjades, ja que la magistrada no troba que col·locar la bandera espanyola causi cap perjudici ni al consistori ni als ciutadans, ni que la resolució judicial que n'ha avalat la col·locació infringeixi el principi de seguretat jurídica.

L'exportaveu de Cs a Reus, Juan Carlos Sánchez, va impulsar el cas adduint que s'havia incomplert la Llei de Banderes. Una sentència va donar-li la raó, però va ser objecte de recurs per part de l'Ajuntament. El mateix Sánchez va demanar l'execució provisional de la sentència i la seva petició ha prosperat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides