Rosell, absolt del suposat espionatge a Mediapro

L'Audiència de Barcelona conclou que no hi ha indicis per seguir investigant les acusacions de Jaume Roures contra l'expresident del Barça
Sandro Rosell
Sandro Rosell

L'acusació d'espionatge de Mediapro i un dels seus fundadors, Jaume Roures, contra l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell no ha prosperat als tribunals. L'Audiència de Barcelona considera que no existeixen indicis que avalin que Rosell instigués un espionatge empresarial contra el conglomerat audiovisual entre els anys 2009 i 2011, quan va arribar a la presidència del club blaugrana.

Es tracta de la causa originada per una querella per la presumpta comissió de delictes continuats contra la intimitat personal, revelació de secret empresarial i furt agreujat, interposada el febrer del 2016, que havia estat sobreseguda provisionalment pel Jutjat d'Instrucció número 8 de Barcelona, una decisió recorreguda per Roures i Mediapro que ara ha ratificat l'Audiència de Barcelona.

D'aquesta manera, Rosell ha estat absolt de la suposada inducció a l'espionatge "sistemàtic, deliberat i organitzat" que, segons el relat de Roures, va cometre un treballador de Mediapro mitjançant el robatori de centenars de correus electrònics.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.