Toc de Rivera a Arrimadas

"La dignitat a la vida, quan la perds, no es recupera", diu el primer líder de Cs a la seva successora
Seminari sobre lideratge d'Albert Rivera
Seminari sobre lideratge d'Albert Rivera

Albert Rivera, el primer líder de Ciutadans, ha enviat un toc a la seva successora, Inés Arrimadas, quan ha considerat, sobre el tarannà negociador que atribueix a la formació taronja, que es pot ser "lax" però "ha de tenir dignitat". Rivera ha insistit en aquesta idea: "La dignitat a la vida, quan la perds, no es recupera".

L'exdiputat i expresident de Cs ha fet aquestes declaracions el dia que Arrimadas ha exposat al Parlament que Cs no presentarà esmenes a la totalitat dels pressupostos del govern espanyol per facilitar una negociació parcial.

Rivera, en concret, intervenia en un fòrum de l'Associació de Directius i Executius de l'Aragó (ADEA), durant la qual també ha afirmat que "jo no aguanto ni un minut coses en les quals no crec", i que "quan veu el que passa", troba que "sort que vaig dimitir" perquè, si no, hauria d'anar "escoltat davant dels meus votants".

L'exlíder taronja, que actualment presideix el bufet d'advocats Martínez-Echevarría & Rivera, s'ha adherit a les crítiques que han dedicat a l'actual direcció del partit figures com l'exportaveu parlamentari de Cs Juan Carlos Girauta, el qual diu que el partit ha esdevingut una "gestoria". Així mateix, Rivera ha criticat que el Congrés aprovés "sense pràcticament oposició" la darrera pròrroga de l'estat d'alarma plantejada pel govern de Pedro Sánchez, facilitada pels vots de Cs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides