Per què s’ha emprenyat una sectorial de l’ANC?

Tuits de Psicòlegs per la independència
Tuits de Psicòlegs per la independència

Psicòlegs per la independència està farta que cada 27 d'octubre li recordin un tuit que va publicar ara fa tres anys, el dia que van considerar proclamada la República catalana: "Els primers reconeixements internacionals arribaran aviat. Calma. Paciència. El món necessita encaixar el canvi".

Aquest missatge ha estat motiu de befa any rere any, sobretot per part dels no independentistes, però no només no ha estat esborrat, sinó que aquesta sectorial de l'ANC ha reaccionat enguany piulant: "Agraïm als trolls que, cada 27 d'octubre, ens recordin aquesta piulada nostra. I els animem a acompanyar les seves mentides, burles i amenaces amb propostes per a resoldre els problemes del present i del futur que ells també tenen".

El mes d'octubre, en particular determinats dies entre l'1 i el 27, aplega els aniversaris dels fets destacats de l'etapa més calenta del procés, i la piulada de l'ANC no és l'única que torna a circular. El mateix ha passat amb la famosa foto que va immortalitzar el desencís en els rostres de manifestants independentistes que pensaven que s'havia proclamat la independència de Catalunya, per exemple. Així mateix, ha reaparegut entre befes el titular d'un mitjà afí al procés que diu: "El Kremlin manté silenci sobre la República catalana, 5 hores després".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides