L’Audiència Nacional torna a arxivar la peça en què s’investigava Corinna

El jutge García-Castellón accepta la petició de la Fiscalia
Juan Carlos I i Corinna
Juan Carlos I i Corinna

El jutge de l'Audiència Nacional Manuel García Castelló ha acordat l'arxiu de la peça del cas Villarejo en la qual s'investigava un suposat encàrrec de l'examiga íntima del rei emèrit Corinna Larsen al comissari jubilat. El magistrat atén així a la sol·licitud de la Fiscalia Anticorrupció, que considerava que no existien "elements suficients que permetin sostenir la comissió de delictes de suborn ni de descobriment de secrets en els dos suposats encàrrecs que constitueixen l'objecte de la present investigació, resultant procedent l'arxiu de procediment".

Es tracta de l'enèsim gir de les investigacions obertes al voltant de la informació confiscada a José Manuel Villarejo relacionada amb l'amiga del rei Joan Carles i el mateix rei emèrit. L'Audiència ja va obrir i va tancar el 2018 una causa per possibles encàrrecs de Larsen a l'excomissari. Pel que fa a Joan Carles, també es van arxivar les indagacions que podien afectar-lo, si bé una nova informació de Suïssa fa que la Fiscalia del Suprem tingui obertes unes diligències al voltant de rei emèrit.

La causa contra Corinna es va reobrir al setembre de l'any passat després que la Policia Nacional informés el magistrat que havia trobat noves gravacions sobre un altre possible encàrrec a Villarejo. Si en la primera ocasió eren gestions davant Hisenda a favor d'un diputat britànic, aquesta tractava que obtingués informació sobre una assistent de la qual Larsen sospitava que estava filtrant informació sobre ella.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides