La Fiscalia advoca per no recórrer la sentència de Trapero

El Ministeri Públic considera que existeixen “limitacions legals” a l’hora de presentar un recurs d’apel·lació contra una sentència absolutòria i creu que no prosperaria
Josep Lluís Trapero
Josep Lluís Trapero

La Fiscalia ha decidit finalment no recórrer la sentència absolutòria de l’Audiència Nacional a l’exmajor dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero, i a la resta de l'excúpula d’Interior. El Ministeri Fiscal ha assenyalat en una nota de premsa que, “després d’un estudi serè, ponderat i rigorós de la sentència i el seu vot particular, i conforme als estàndards actuals”, ha advocat per no recórrer-la degut a “les limitacions legals” que implica presentar un recurs d’apel·lació contra una sentència absolutòria. En aquest sentit, creuen que no prosperaria.

Així mateix, consideren que entre les “limitacions legals” hi ha identificar a la sentència “raonaments il·lògics, arbitraris, irracionals, absurds o incoherents”, elements que, segons la Fiscalia, no s’han produït.

L’única opció que veu el Ministeri Públic per recórrer la sentència seria anul·lar-la i repetir la celebració del judici, però subratlla que aquesta situació es produeix únicament quan s’ha compromès greument el principi d’imparcialitat, cosa que, admet, no ha tingut lloc en aquest cas.

La Fiscalia acusava Trapero d'un delicte de sedició i demanava per ell una pena de presó d’onze anys.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides