Bartomeu marxa del Barça donant un cop de porta contra el Govern

Carrega contra la Generalitat per no permetre ajornar la votació de censura en la situació de pandèmia
Josep Maria Bartomeu

Josep Maria Bartomeu se'n va donant un fort cop de porta contra la Generalitat acusant els diferents departaments de Salut, Presidència, Acció Exterior i Interior d'"irresponsables" i d'haver actuat contradictòriament i discriminadament en matèries de salut i protecció dels socis barcelonistes.

Després d'anunciar la seva dimissió i la de tota la junta ha comparegut justificant la decisió com a resultat de no poder convocar el vot de censura amb plenes garanties de seguretat sanitària per als socis del FC Barcelona per culpa dels paranys posat des de l'administració. Ha citat fins i tot el desordre informatiu de la Generalitat durant el dia com un reflex d'aquest estat d'alarma blaugrana, inquietant i d'inseguretat de cara a donar-li cobertura als socis entre tanta confusió i desordre. Ha insistit també en les informacions en direccions contràries des de la plaça de Sant Jaume que d'una banda preveuen noves mesures de limitació d'interacció social i de mobilitat, fins i tot nous confinaments, mentre s'autoritza a la concentració de més de 30.000 socis al Camp Nou.

L'al·lusió a l'assetjament polític rebut per part de les forces independentistes el reforça Bartomeu amb la denúncia d'amenaces a ell i la seva família i a la mateixa directiva com a resultat d'una campanya organitzada des d'interessos polítics per fer-lo fora de la llotja de Camp Nou.

Abans de marxar, anuncia que el FC Barcelona pot ser un dels clubs convidats a participar en la Superliga Europea, l'alternativa a la Champions Lliga, així com al nou format de Mundial de Clubs, també com a membre líder de competicions que, ha dit, garantiran la sostenibilitat del club.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari