Sopar amb polítics i empresaris en ple estat d’alarma i amb el toc de queda

Malgrat la crítica evolució de la pandèmia, figures com Illa, Arrimadas i Casado celebren una entrega de premis
Sopar polèmic

El govern espanyol aprovava diumenge en un consell de ministres extraordinari un nou estat d'alarma a tot el territori. "Aprovem l'estat d'alarma perquè és l'eina més eficaç per frenar els contagis i mantenir a ratlla el virus", deia Pedro Sánchez. Entre les mesures de l'estat d'alarma, hi ha l'aplicació del toc de queda a tot l'estat (que a Madrid acaba a les 12 de la nit).

Davant de l'aplicació de mesures restrictives i de la crida de les autoritats demanant a la ciutadania "màxima responsabilitat", ha generat una gran polèmica un acte a Madrid: desenes de personalitats de la política i l'elit empresarial (entre 80 i 150 segons els diferents mitjans) han sopat juntes al Casino de Madrid, concretament a la gala de lliurament dels premis Los Leones, organitzada pel diari digital El Español.

La festa, que s'ha celebrat la segona nit del toc de queda, ha comptat amb la presència del ministre de Sanitat, Salvador Illa, però també els ministres de Defensa, Margarita Robles, de Justícia Juan Carlos Campo i de Cultura, José Manuel Uribes. També hi eren els líders del PP i Ciutadans, Pablo Casado i Inés Arrimadas o la portaveu de Sanitat del PP, Ana Pastor. També hi van assistir l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida, i la presidenta de la comunitat, Isabel Díaz Ayuso.

A les imatges que ha fet públiques el digital es pot observar com alguns dels polítics i empresaris es treien la mascareta. Un exemple va ser Florentino Pérez, que va recollir un premi sense mascareta. El sopar s'ha organitzat amb taules de sis persones, el màxim que es permet per a reunions privades, però en una sala on s'hi van concentrar desenes de persones.

(Visited 161 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari