El risc de rebrot segueix desbocat a Catalunya i sobrepassa els 800 punts

Els hospitals sumen 132 pacients més per covid i Salut registra 4.167 nous contagis
Un sanitari agafant mostres de Covid-19

El Departament de Salut ha comunicat aquest dilluns un risc de rebrot de 841 punts a Catalunya, fet que constitueix 53 punts més respecte aquest diumenge (a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli).

La conselleria ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 4.167 nous positius de coronavirus i 25 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 235.037 persones contagiades i 13.819 morts.

Pel que fa als pacients ingressats en centres hospitalaris catalans, n’hi ha 2017, la qual cosa representa 132 més que ahir. Les unitats de cures intensives tenen actualment 347 persones ingressades (5 més que el darrer balanç).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.