Baños, Barbeta, Barnils i Carod Rovira continuen fins l’estiu com a tertulians a ‘Els matins’ de TV3

La CCMA fa públics els noms dels nou primers comentaristes que han renovat el contracte, entre els que hi ha Ferran Casas, Arturo Puente, Gemma Ubasart, Neus Tomàs i Sara Muñoz
Antonio Baños, Lídia Heredia i Carmen Juan, a la tertúlia d''Els ma
Antonio Baños, Lídia Heredia i Carmen Juan, a la tertúlia d''Els matins', el 23 d'octubre

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha renovat el contracte de nou tertulians del programa Els matins de TV3 perquè continuïn com a comentaristes de l’actualitat política fins el proper estiu. Es tracta d’Antonio Baños, Jordi Barbeta, Andreu Barnils, Ferran Casas, Josep Lluís Carod Rovira, Arturo Puente, Gemma Ubasart, Neus Tomàs i Sara Muñoz. Els seus contractes apareixen a la web de la transparència de la CCMA amb dates que van entre el 31 d’agost i el 10 de setembre.

Les darreres dades que apareixen en aquest portal corresponen a contractes signats el 17 de setembre. És de preveure que altres tertulians habituals d’Els matins se sumin també als nou dels quals ja s’ha fet pública la seva continuïtat. Caldrà veure si Àlex Salmon, Milagros Pérez Oliva, Carmen Juan, Esther Vera, Isabel García Pagan i Francesc Marc Álvaro, que han estat tertulians del programa els darrers mesos continuen sent-ho. De fet, la darrera setmana Àlex Salmon, Milagros Pérez Oliva, Carmen Juan i Esther Vera van participar a les tertúlies del programa que presenta Lídia Heredia.

Dels tertulians que s’ha fet pública la renovació del contracte, els més ben pagats són Antonio Baños, Neus Tomàs i Josep Lluís Carod Rovira, que cobraran 5.000 euros cadascun per les seves col·laboracions setmanals fins l’estiu. Milagros Pérez Oliva i Esther Vera també van cobrar aquesta quantitat el curs passat i és de suposar que la mantinguin si continuen com a comentaristes d’Els matins. Ferran Casas i Gemma Ubasart cobraran 3.750 euros per les seves col·laboracions mentre que Andreu Barnils, Sara Muñoz, Arturo Puente i Jordi Barbeta en rebran 2.500. Pel que fa a la seva posició en el debat sobre el procés independentista, cinc d’aquests nou tertulians són partidaris de la independència –Baños, Barnils, Barbeta, Casas i Carod Rovira- mentre que els altres quatre no ho són o no s’han definit clarament sobre aquesta qüestió.

A la web de la transparència de la CCMA també hi ha aparegut la renovació dels contractes de dos dels responsables de les seccions fixes d’Els matins. Es tracta de John Carlin, que continuarà fent El VAR de l’actualitat, amb les seves reflexions sobre política i futbol i Daniel Arbós, amb el seu Espai de Ciència. Tots dos cobraran 8.000 euros. Els propers dies, se suposa que apareixeran els contractes dels altres col·laboradors: Sergi Pàmies, Natza Farré, Mayka Navarro, Albert Om, Toni Martínez, Juan Soto Ivars, Anna Guitart, Fernando Trias de Bes, Elena Costas, Salvador Macip, Albert Closas i Agus Morales. El 2020, el cost global dels tertulians d’Els matins serà d’uns 50.000 euros.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.