Sánchez exhibeix bona sintonia en la trobada amb el Papa al Vaticà

Han compartit la necessitat d'abordar el problema de les migracions, el canvi climàtic i l'educació
El Papa Francesc amb Pedro Sánchez i la seva parella, Begoña Gómez

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el Papa Francesc s'han reunit aquest dissabte al matí al Vaticà. A l'arribada, Sánchez -acompanyat de la seva esposa Begoña Gomez– ha estat rebut pel regent de la prefectura de la Casa Pontifica, Leonardo Sapienza. Posteriorment, el cap de l'executiu espanyol també s'ha entrevistat amb el secretari de relacions amb els estats, l'arquebisbe Paul Gallagher.

Sánchez s'ha trobat amb el pontífex per primera vegada per abordar qüestions "d'interès comú com el multilateralisme, el canvi climàtic, les migracions i el pacte educatiu global", segons han detallat des de la Moncloa.

A la trobada han mostrat "la seva sintonia" per "construir un món basat en la col·laboració i la solidaritat" i el cap de l'executiu ha demanat "cooperació entre els països" per afrontar els "reptes globals", com la justícia social o la sostenibilitat ambiental. També han abordat del nou pacte d'immigració i asil amb què treballa la Unió Europea. Sánchez ha traslladat al Papa Francesc que considera clau abordar també la migració legal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides