Consell de Ministres diumenge per decretar de nou l’estat d’alarma

L'anunci arriba després que Catalunya i altres comunitats hagin demanat que es decreti aquest estat
Pedro Sánchez

El govern espanyol no descarta que aquest cap de setmana es reuneixi un Consell de Ministres extraordinari per declarar l'estat d'alarma, segons han informat fonts de l'Executiu a la Cadena Ser i TVE. L'anunci arriba després que aquest divendres diverses comunitats, entre les quals Catalunya, hagin demanat que es decreti aquest estat per poder aplicar el toc de queda i intentar reduir la corba de contagis de Covid-19.

Segons algunes fonts, el Consell de Ministres extraordinari podria ser diumenge. El govern de Pedro Sánchez està en contacte permanent amb la resta de presidents i espera que la decisió pugui prendre's amb l'acord del Partit Popular, que governa en algunes comunitats.

El president de Govern, Pedro Sánchez, apel·lava aquest divendres a la "disciplina social" i a la "unitat" com a vies per evitar un segon confinament i afirmava estar disposat a prendre "qualsevol mesura que sigui necessària", en al·lusió a l'estat d'alarma, en considerar que venen "setmanes i mesos molt durs".

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides