Chacón, candidata del PDECat

Té els avals de l'expresident Artur Mas, de l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias i de 150 alcaldies
Àngels Chacón

El PDECat ha proclamat Àngels Chacón com l'única candidata a les primàries del partit per les eleccions catalanes, previstes pel 14 de febrer. En un comunicat, posterior a una reunió extraordinària de l'executiva per validar el procés, el PDECat ha constatat que cap altre associat de la formació vol concórrer a les primàries. Així, l'exconsellera se sotmetrà a la votació interna que tindrà lloc entre el 29 d'octubre i l'1 de novembre -l'endemà se'n publicaran els resultats.

L'exconsellera d'Empresa ha rebut 1.232 avals, entre els quals destaquen els de l'expresident de la Generalitat Artur Mas, l'exalcalde de Barcelona Xavier Trias, i més de 150 alcaldies. La candidata es reunirà a partir d'ara amb les bases territorials per donar a conèixer el seu projecte.

Chacón sempre ha estat la preferida per a la direcció que presideix David Bonvehí per encapçalar el projecte electoral, en cas que el PDECat es presentés en solitari. Ara mateix tot apunta que serà així, i que el Partit Demòcrata tindrà papereta pròpia a les eleccions, enfrontant-se així a la llista de JxCat. Això no obstant, la comunicació entre els dos partits encara és oberta.

Chacón va ser destituïda pel president de la Generalitat, Quim Torra, ara inhabilitat, com a conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides