Catalunya suma 184 nous ingressats i 39 pacients més a les UCI

El risc de rebrot per covid-19 segueix disparat i supera els 560 punts
Metges contra el coronavirus

El Departament de Salut ha notificat en les darreres vint-i-quatre hores 4.107 nous positius de coronavirus (83 més que aquest dimecres) i 3 defuncions (28 menys que el darrer balanç). Des de l’inici de la pandèmia, Catalunya ha registrat un total de 214.425 persones contagiades i 13.704 morts.

Pel que fa als pacients ingressats en centres hospitalaris catalans, n’hi ha 1.626, la qual cosa representa 184 més que ahir. Les unitats de cures intensives tenen actualment 282 persones ingressades (39 més que el darrer balanç).

D’altra banda, Salut ha comunicat aquest dijous un risc de rebrot de 566,92 punts a Catalunya, fet que constitueix més de 25 punts respecte aquest dimecres (a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt alt que l’epidèmia es descontroli).
 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides